Algemene voorwaarden

Ondernemer: Broodpakket
Website: www.broodpakket.nl
E-mail: info@broodpakket.nl
Voor tel. contact: 0629450294 

Adres: schoolstraat 2a, 5446 AZ, Wanroij
KvK: 51658194, geregistreerd in Eindhoven
BTW-identificatie: NL166834063B01
Broodpakket is een handelsnaam van Cowinz Business Support.

Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument. Door het plaatsen van een bestelling accepteert de consument de toepasselijkheid van deze voorwaarden. De ondernemer behoudt het recht om deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen en aan te vullen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra de consument een nieuwe bestelling bij de ondernemer plaatst. De consument geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.

Overeenkomst
De overeenkomst tussen de consument en ondernemer komt tot stand door de betaling van de bestelling door de consument aan de ondernemer en de versturing van de bestelbevestiging van de ondernemer aan het door de consument opgegeven e-mailadres. Bestellingen die niet betaald zijn, worden niet uitgeleverd. De consument dient altijd een bestelbevestiging per e-mail te krijgen, anders is de bestelling niet officieel en zal deze niet uitgeleverd worden. De ondernemer behoudt zich het recht bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden. Als een bestelling niet wordt aanvaard, deelt de ondernemer dit zo spoedig mogelijk na ontvangst van de bestelling mee. De producten van de ondernemer zijn bestemd voor eindgebruikers en niet voor wederverkopers.

Product
De website werkt met broodpakketten met vaste productaantallen. De consument kan niet meer of minder dan de op de website aangegeven aantallen per broodpakket bestellen. De getoonde broodproducten kunnen niet per stuk (los) gekocht worden via deze website. De consument kan het broodpakket vullen met producten naar eigen keuze.

Prijs
Prijzen zijn uitgedrukt in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De op de website vermelde prijzen kunnen zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd. De prijzen op de website kunnen enigszins afwijken van de prijzen bij overige aanbieders. Voor alle producten geldt dat de consument de prijs betaalt die het product heeft op het moment van afrekening van de bestelling. Aanbiedingen zijn geldig voor de vermelde termijn of zolang de voorraad strekt. De ondernemer behoudt zich het recht een maximaal aantal artikelen per consument te stellen. Aanbiedingen zijn alleen geldig op het moment van afrekenen. De acties van de ondernemer zijn alleen geldig voor bestellingen via de website. Het kan voorkomen dat prijzen en uiterlijke kenmerken van producten niet juist worden weergegeven of afgebeeld als gevolg van druk- of zetfouten. In dat geval gelden de werkelijke prijzen en uiterlijke kenmerken en de consument kan dan geen aanspraak maken op levering op grond van de foutief weergegeven informatie. De ondernemer is niet aansprakelijk voor onjuiste prijsopgaven en overige onjuistheden.

Bestelling en Levering
De bestelling wordt afgeleverd op een door de consument geselecteerde leverdatum en bezorgadres/afhaallocatie. Aangezien het versproducten betreft, dient de consument een leverdatum en bezorgadres te kiezen waarop zeker iemand aanwezig zal zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Voor meer informatie over de leveringscondities, kunt u kijken op de website van onze verzendpartner(s). De consument kan er ook voor kiezen om de bestelling af te halen op het door de ondernemer aangegeven afhaalpunt bij de bakkerij in Grave. De ondernemer levert naar adressen in Nederland en Vlaanderen. Het is niet mogelijk een bestelling via de website te annuleren nadat de bestelling door de ondernemer is bevestigd. Annulering kan dan nog wel door contact op te nemen met de ondernemer, echter uiterlijk tot 2 dagen vòòr de geplande leverdatum.

Verzendkosten
Voor het leveren van de bestelling op het door de consument aangegeven bezorgadres/gekozen afhaalpunt worden verzendkosten in rekening gebracht. Kiest de consument ervoor om de bestelling af te halen op het door de ondernemer aangegeven afhaalpunt bij de bakkerij in Grave, dan worden geen verzendkosten gerekend.

Betaling
De consument kan de bestelling betalen met de online-betalingsmethoden iDEAL voor Nederland, en Bancontact, KBC/CBC Betaalknop en Belfius Direct Net voor België. De bestelling dient direct te worden betaald. Zelf overschrijven is enkel in overleg met de ondernemer mogelijk. Via de bovengenoemde online betaalmethoden kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Klachtenregeling
De producten van de ondernemer zijn versproducten. Als de consument producten in beschadigde toestand ontvangt, dan wel producten en/of diensten ontvangt die niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan de desbetreffende producten/diensten gesteld mogen worden, verzoekt de ondernemer de consument dit z.s.m. na bezorging (wanneer mogelijk binnen 24 uur) kenbaar te maken via het contactformulier of info@broodpakket.nl. In deze e-mail dient de consument de ondernemer het volgende betreffende de klacht toe te sturen: het bestelnummer, duidelijke omschrijving van de klacht, de THT-data, en een digitale foto van de verpakking/het product waar de klacht betrekking op heeft. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 7 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst van de klacht beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 7 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Overmacht
De ondernemer heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van de bestelling van de consument op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Onder overmacht wordt verstaan omstandigheden niet te wijten aan de schuld van de ondernemer.

Privacy
De privacy van onze klanten en bezoekers van deze website is voor ons erg belangrijk en de persoonlijke informatie die u ons verstrekt wordt daarom vertrouwelijk verwerkt in overeenstemming met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt, zie ook privacyverklaring.

0
overlay
5
9
19
38
Subtotaal: 0 producten
€ 0,00
Vul uw pakket
Vul uw pakket met hoeveelheden van 5, 9, 19 of 38 stuks om te kunnen bestellen.
100% FreeOf De smakelijke wereld
van glutenvrij
Onze nieuwsbrief
Dank u voor uw aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.
Glutenvrij gecertificeerd
Cert EP 13/50601/GLV000043
U kunt niets meer toevoegen
U heeft het maximum aantal te bestellen producten bereikt.
U heeft ervoor gekozen een proefpakket te bestellen. Het is niet mogelijk gelijktijdig andere producten te bestellen.