Bakkerij FreeOf en Broodpakket.nl hebben intern de nodige hygiënemaatregelen genomen om gezond te blijven. We volgen de RIVM-richtlijnen, dit voor de gezondheid en veiligheid van u en van onze medewerkers. Op deze manier hopen we te kunnen blijven bakken voor u en u te voorzien van onze producten.

 

Wat houdt dit concreet voor u in?


Ophaallocatie Grave
Bij milde verkoudheidsklachten, hoesten en/of koorts verzoeken we u om niet te kiezen voor de optie ophalen in Grave. Mocht u geen van bovenstaande klachten hebben en kiezen voor ophalen in Grave dan hebben we ervoor gezorgd om bij de uitgifte-balie voldoende afstand te creëren tussen u en onze medewerkers en we vermijden fysiek contact.
 
PostNL-bezorging en -ophaallocaties
Ook PostNL volgt de RIVM-richtlijnen en neemt hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Ze zorgen ervoor dat hun medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.
Nederland:
De PostNL-ophaallocaties in Nederland zijn veelal nog open, maar we weten niet hoe het de komende tijd zal lopen. Houd svp zelf de situatie van uw eigen ophaallocatie in de gaten en pas wanneer nodig uw bezorgadres hierop aan. In het Nederlandse distributienetwerk kunnen we ons voorstellen dat het de komende tijd drukker wordt. Hopelijk heeft dit niet al te veel gevolgen op de levertijd. Hier hebben we echter geen invloed op.
België:
De Belgische regering heeft besloten niet-essentiële winkels te sluiten sinds 18 maart. Dit besluit heeft als gevolg dat een deel van de PostNL-punten in België gesloten zijn. Mede hierdoor is het in het Belgische distributienetwerk drukker dan anders. PostNL geeft op hun site aan dat er vertraging kunnen zijn in België. We kunnen dan ook, zeker nu, niet garanderen dat de bezorging op tijd zal zijn. U mag bestellen, dat is uw eigen keuze, maar houd er svp rekening mee dat nu in deze tijd de kans op vertraging groter is. Hier hebben we helaas geen invloed op.
 
We wensen u sterkte en gezondheid toe in deze periode.

Met vriendelijke groet,
www.broodpakket.nl