Over Broodpakket


image

Kies en bestel 9 of 19 producten
Bij Broodpakket.nl kunt u zelf uw pakket samenstellen met 9 of 19 Mam's broodproducten naar keuze. Wordt het een pakket met een gevarieerd assortiment, of alleen met uw favoriet, de keuze is aan u.

Om te proeven
Wilt u graag onze producten eerst eens proeven, voordat u een pakket van 9 of 19 bestelt? Dat kan. U kunt kiezen voor ons proefpakket (eenmalig), bestaande uit 5 verschillende broodsoorten.
Aangezien het proefpakket maar €10,- is, kunnen we het proefpakket tijdens een actieperiode niet aanbieden. Daarna is het uiteraard wel weer te bestellen.

Mam's wordt speciaal voor u gebakken
Broodpakket.nl zorgt ervoor dat wat u bestelt de oven ingaat bij FreeOf Dieetproducten. Zodra uw bestelling gebakken is wordt het direct, rechtstreeks vanuit de bakkerij van FreeOf, verstuurd zodat u het de volgende dag VERS in huis heeft. Vandaag gebakken, morgen VERS in huis!

Bestelling wordt vers bij u thuisbezorgd
Vandaag gebakken, morgen VERS in huis. Aangezien onze broodproducten vers geleverd worden zijn ze uitermate geschikt om zelf thuis in te vriezen.
De broden zijn tot 3 dagen vers houdbaar na ontvangst. Wij adviseren u de broodproducten die u niet voor de 'te gebruiken tot' datum gebruikt op de dag van ontvangst in te vriezen.
TIP: Leg uw brood in de vriezer verpakt per aantal sneetjes dat u dagelijks gebruikt. De avond voor gebruik haalt u de sneetjes uit de vriezer zodat ze rustig kunnen ontdooien. Zo heeft u iedere dag vers brood op tafel.

Glutenvrij, lactosevrij en nog vrij van veel meer
De producten op deze website zijn allemaal: glutenvrij, lactosevrij, tarwevrij, melkvrij, sojavrij, maïsvrij, notenvrij en pindavrij. Diverse producten zijn nog vrij van veel meer, zoals kippenei en gist.
Meer weten over de allergenen, voedingswaarden en ingrediënten van onze producten? Bij Assortiment & Bestellen vindt u bij ieder product een "I" van Info. Klik daar gerust eens op "Nog meer informatie PS" en u kunt de betreffende productspecificatie inzien. PS in Foodservice is een online database waar onze productspecificaties zijn ondergebracht (www.psinfoodservice.nl ; klik of Foodbook en zoek op FreeOf).

FreeOf Dieetproducten
Al onze producten zijn afkomstig uit de bakkerij van FreeOf Dieetproducten. FreeOf kiest ervoor om als gespecialiseerde bakkerij 100% glutenvrij, lactosevrij, tarwevrij, melkvrij, sojavrij, maïsvrij, notenvrij en pindavrij te zijn, zodat er geen kans op kruisbesmetting bestaat. Naast betrouwbaar zijn de Mam's broodproducten ook nog eens gezond, voedzaam en smaakvol.
Wilt u meer weten over FreeOf, en waar zij voor staan, kijk op www.freeof.nl of klik hier (FreeOf folder).

Interessante links
* FreeOf Dieetproducten: www.freeof.nl
* Nederlandse Coeliakie Vereniging ( NCV ): www.glutenvrij.nl
* Cybox: www.cybox.nl

Broodpakket.nl is een handelsnaam van Cowinz Business Support, schoolstraat 2a, 5446AZ, Wanroij (NL)
+31(0)486421344 - info@broodpakket.nl - KvK 51658194 - BTW NL166834063B01